Supreme Photo T-shirts

Hos Soldout har vi et stort og ekslusivt udvalg af Supreme t-shirts du ikke finder andre steder. Disse kan købes online på hjemmesiden.
Vi har især nogen af Supremes mest sjældne og ikoniske t-shirts, de såkaldte “Supreme Photo T-shirts”. Supreme har netop lavet disse t-shirts med utrolig mange kendisser, alt fra Gucci Mane og Mike Tyson, til Madonna og den velkendte frø Kermit. I dagens blogindlæg vil vi gennemgå historien bag de ikoniske t-shirts. Så sæt dig godt tilrette og følg med ⬇️

Dagens t-shirts anbefalinger

Supreme Photo T-shirts
Supreme Buju Banton Photo T-shirt

1. Buju Banton Supreme Photo T-shirt – Den sjældne og flotte Buju-tee releasede D. 27 Juni i 2019. Den blev udsolgt indenfor 30 sekunder. Motivet på denne t-shirt er den jamaicanske reggae musikunstner Buju Banton. Han er iført en klassisk rød på hvid Supreme box logo t-shirt. Buju Banton betragtes som en af de musikere med størst indflydelse indenfor musikverdenen i Nordamerika siden han blev født i 1973. Denne flotte og unikke Supreme t-shirt kan selvfølgelig købes på vores hjemmeside. Vi har den på lager i 5 flotte forskellige farver. Køb denne Supreme t-shirt online ved at trykke lige her!

Supreme Photo T-shirts
Supreme Madonna Photo T-shirt

2. Madonna Supreme Photo T-shirt – Den eftertragtede og efterhånden gamle Madonna-tee releasede D. 20 August i 2018. Præcis på Madonnas 60 års fødseldag, den blev revet af både webshoppen, op på hylderne i Supreme butikkerne rundt omkring i verdenen. T-shirtens motiv er et billede af Madonna, hvor der under billedet står “justify my love” hvilket er et populært nummer hun skrev i 1990. Madonna er en verdenskendt amerikansk sangskriver, skuespiller og endda også forretningskvinde. Hun blev født i 1958, og har næsten lige siden haft en indflydelse på musik og mode i hele verdenen. Denne lækre Supreme t-shirt har vi selvfølgelig på siden, vi har den både i sort og navy. Du kan købe den online her.

Det sjældne scarface-samarbejde

Supreme Photo T-shirts
Supreme Scarface Photo T-shirt


3. Scarface Supreme Photo T-shirt – Den sidste t-shirt for i dag, er selvfølgelig den eftertragtede Scarface Supreme t-shirt. Den releasede på Supremes webshop og i deres 10 butikker D. 10 December 2017, og er altså ved at være et sjældent fund, især som helt ny. Scarface er navnet på den verdenskendte amerikanske gangsterfilm som blev udgivet i 1983, og siden da stadig er en af de mest ikoniske film i dag (filmen kan lejes/købes her). Hovedrollen spilles af Al Pacino som også motivet på denne yderst sjældne Supreme T-shirt. Motivet viser nemlig Al Pacino stående i et hvidt jakkesæt med en pistol i hånden, med “Supreme” midt på t-shirten i rød skrift. Hos Soldout har vi alle de mest sjældne og ikoniske Supreme Photo T-shirts, så vi har selvfølgelig også Supreme Ccarface t-shirten på lager.

Vi har den pt på lager i farven hvid, og det er en størrelse medium. Denne ekstraordinære og sjældne Supreme t-shirt kan købes online på hjemmesiden, ved at klikke her.

Dette var alt for blogopslaget i denne uge, vi håber du har nydt læsningen og har lært noget nyt om Supreme!

// Soldout.

En tanke om “Supreme Photo T-shirts

  1. Pingback: Supreme er et fedt mærke - både som T-shirts og photo shirts

Skriv et svar