Det største samarbejde i sneaker-historien? / Jordan 1 Mid

En af de største og mest succesrige samarbejder i sneakerbranchens historie, er Nikes samarbejde med den verdensberømte basketball spiller, Michael Jordan. Historien bag den legendariske sko-serie er faktisk en smule skræmmende. I 1984 brød NBA nemlig ind, og forbød Michael Jordan, at spille i de velkendte ”Notorious”. De mente at de ikke levede op til de krav der var til farverne på en basketballsko. Jordan trodsede NBA’s henvisninger om at spille i en anden sko, som levede op til reglementet. Han blev altså ved med at spille i skoen, selvom det kostede ham en bøde på 5000 dollars. Hver evig eneste gang han trådte på banen i den legendariske sko, og heraf navnet ”Notorious”.

Den første sko de to mastodonter udgav, er den ikoniske Nike Air Jordan 1 “Notorius”. I dag er en af de mest eftertragtede Nike sko i verden. Den første Jordan 1, blev udgivet i 1984 og der er sidenhen blevet lavet utallige afskygninger af den legendariske sneaker, med både læder, ruskind, stof og vilde farver.

Dagens udvalg & Anbefalinger

Udvalget hos Soldout.dk bliver løbende opgraderet med nye, eksklusive og endnu federe produkter. Vi har denne omgang fået tre nye modeller af den populærere NIKE JORDAN 1 MID på lager, som alle kan købes online på hjemmesiden.

I det følgende vil vi fortælle dig lidt om, hvad du kan forvente af de spritnye og eftertragtede modeller, som er perfekt til den igangværende efterårssæson. Vi vil også komme nærmere ind på historierne bag skoene og hvordan de er blevet til.

Jordan anbefalinger

Vi ligger ud med den super sprøde, NIKE AIR JORDAN 1 MID “PINK QUARTZ”:

NIKE AIR JORDAN 1 MID “PINK QUARTZ”
NIKE AIR JORDAN 1 MID “PINK QUARTZ”

Skoen er som sagt udviklet i Nikes legendariske samarbejde med Michael Jordan. Sammenspillet mellem materialerne og farverne på denne sko, er en af de bedre fra Jordan-produktionens side i nyere tid. Det grynede lyserøde læder spiller formidabelt sammen med det hvide læder, og den sorte swoosh. Skoen skiller sig ud fra hverdagens kedelige farver og kan pimpe dit outfit til nye højder. Skoen passer perfekt til det farveløse efterår vi netop et gået i møde. Det er den perfekte pigesko, som giver et balanceret look, og kan give kontrast til hverdagens tøj.

Skoen kan selvfølgelig købes online på vores hjemmeside, vil du gerne have skoen med et samme, skal du blot trykke på følgende link:

SHOP – NIKE AIR JORDAN 1 MID “PINK QUARTZ

Flere jordan 1 mid anbefalinger

Vi er nu kommet til den afdæmpede og rolige sneaker NIKE AIR JORDAN 1 MID SE “LUCKY GREEN”

NIKE AIR JORDAN 1 MID SE "LUCKY GREEN"
NIKE AIR JORDAN 1 MID SE “LUCKY GREEN”

Vi har endnu en af de super fede og moderne Mid-modeller, med friske og iøjnefaldende farver. Farvene på denne sko er super enkle, og har den perfekte balance mellem det mørkegrønne ruskind, den orange hæl og igen den grønne sål. Der er selvfølgelig også det ikoniske Jordan mærke på siden, igen i den afdæmpede, men lækre orange farve. Denne sneaker kan sættes sammen med alle former for tøj, Drengenes dickies og pigernes kjoler; den kan det hele. Skoen er super clean, og er en ”must have” for enhver Jordan entusiast, og hvis du er en person med en lillesmule respekt for din stil.

Denne sko kan naturligvis også købes på hjemmesiden, du skal blot klikke på linket, for at kunne købe skoen med det samme:
SHOP – NIKE AIR JORDAN 1 MID SE “LUCKY GREEN”


Den sidste anbefaling i dag

Sidst men absolut ikke mindst, har vi de spritnye NIKE JORDAN 1 MID SE UNION GAME ROYAL:

NIKE JORDAN 1 MID SE UNION GAME ROYAL
NIKE JORDAN 1 MID SE UNION GAME ROYAL

Endnu en skarp sneaker fra Nikes 2020 release. Der er tale om en af de mest ikoniske Jordan I, nemlig Jordan I Royal Blue, som blev udgivet 1985, og sidenhen er blevet lavet i utallige ’retro’-udgaver, som har prøvet at give det gamle design nyt liv. Dette er efter vores overbevisning, et meget vellykket forsøg fra Nikes side. Vi har de lyse farver som skinner igennem, og gør skoen genkendelig. Herefter den næsten obligatoriske sorte farve på læder og snørebånd. Dette giver skoen et skarpt og iøjnefaldende look. Det blå og lysegrå ruskind, giver skoen tekstur og dybde. Derfor smelter de hvide og sorte farver sammen, på en unik og enestående måde. Denne sko er vores absolutte favorit fra det nye Jordan release, og vi mener bestemt det er en sko som er værd at eje.

Skoen kan købes på hjemmesiden, ligesom de to andre fantastiske sneakers.

Køb skoen ved blot at klikke på følgende link:

SHOP – NIKE JORDAN 1 MID SE UNION GAME ROYAL

Skriv et svar