Efterårs sneakers / Wotherspoon

Vi disker denne gang op med tre super fede sko, til det nuværende efterår, og den kommende vintersæson. De er alle stilrene, men samtidig kan de udfordre det normale hverdagstøj. Vi har som altid, fundet nogle farverige sneakers med massere lækre detaljer og liv i skoene. Den udfordrende designstil er også et af de kendetegn på de sneakers vi har med os i dag. De er fra både Nike og Adidas, skabt af bl.a. Sean Wotherspoon.

Ja, nu blev de afsløret, vi har i dag to par splinternye Jordans og den lidt mindre nye Sean Wotherspoon ”Super Earth”. Synes du det lyder velkendt? Ja, så kan vi sagtens forstå dig, Wotherspoon stod nemlig også bag, en af de største succeser i 2018. Nemlig den yderst farverige og stilrene Nike Air Max 97. Denne sko har vi endnu ikke på lager, det er dog noget vi arbejder ihærdigt på. Det er en af de mest gennemtrængende sko i sneakerverdenen i nyere tid.

Jordan 1 mid anbefaling

Vi lægger i dag, ud med et genialt design og et sikkert farvespil, på den nye NIKE AIR JORDAN 1 MID SE ”SISTERHOOD”

Vi har her, en af de helt nye Jordans, med et kreativt design og klassiske farver. Det kan bæres af både piger og drenge. Skoen er super god til de kølige tider vi netop er gået ind i. Den har en højde som varmer dine ankler, og holder dine fødder varme i længere tid. Den er langt fra kun praktisk, den ser også skide godt ud, og sikre dit outfit. Et outfit med detaljer, er et flot outfit. De gennemtrængende farver er selvfølgelig sort, hvid og lyseblå, som giver den en klassisk udstråling. Det klassiske udtryk bliver udfordret af de lækre detaljer på siden af skoen, som giver liv til dit outfit.

Er denne Jordan din nye yndlings sneaker, og er det en sko du bare må eje. Så skal du blot klikke på følgende link, for at komme direkte ind og shoppe:

SHOP – NIKE AIR JORDAN 1 MID SE “SISTERHOOD”

Jordan 1 low anbefaling

Vi er nu kommet til endnu en ny Jordan, nemlig den enkle NIKE JORDAN 1 LOW ”COURT PURPLE”

Vi har her en super enkel, men gennemført sko. Den sætter pris på det simple og på et skarpt udtryk. Skoen har selvfølgelig den sorte swoosh og snørebånd som vi kender fra de fleste Jordans. Samt den hvide farve på siderne og snuden. Nike har så valgt en super lækker lilla farve, for at gøre skoen unik. Denne sko kan, som den førnævnte, også bæres af både drenge og piger. Den kan få et hvert outfit til at skille sig ud fra mængden. Skoen er super fed og iøjnefaldende, grundet den lilla farve. Den skiller sig ud fra de farver vi normalt omgiver os med.

Er du interesseret i denne Jordan, og kan du ikke leve uden den i din skosamling? Så skal du blot klikke på følgende link, for at komme direkte ind og shoppe:

SHOP – NIKE JORDAN 1 LOW “COURT PURPLE”

Vil du læse mere om samarbejdet mellem Nike og Michael Jordan, vil vi opfordre dig til at læse vores tidligere blogindlæg, hvor vi tager dig med på rejsen gennem deres unikke samarbejde, samt præsentere tre af deres fedeste sneakers.

Sean Wotherspoons egen sneaker

Vi er nu kommet til en helt speciel sko, nemlig samarbejdet mellem Adidas og den berømte designer Sean Wotherspoon, som har lavet skoen ADIDAS SUPERSTAR X SEAN WOTERSPOON ”SUPER EARTH”    

Det her er en helt særlig og enestående sko, med et solidt farvespil og geniale detaljer. Som sagt er skoen udviklet i Nikes samarbejde med Sean Wotherspoon, og er en super eftertragtet og sjælden sneaker, som vi selvfølgelig har til salg på shoppen. Det lækre broderi på siden af skoen, og de løse ender som hænger ned langsiden, og bevæger sig når du går, er med til at gøre denne sko, til noget helt særligt. Det vilde sammenspil mellem de enkle farver og det innovative design, kan fører dit outfit til nye højder. Det er den klassiske Adidas superstar vi alle kender, men med et genialt twist som gør skoen livlig og fræk at se på.

Er du faldet for denne sko, og er det en sko du ikke kan leve uden, skal du blot trykke på følgende link, for at komme direkte ind og shoppe:

SHOP – ADIDAS SUPERSTAR X SEAN WOTHERSPOON “SUPEREARTH”

COVID-19

Soldout er i denne svære og triste Covid-19 tid, med utallige restriktioner fra regeringen. Vi er selvfølgelig stadig på arbejde og gør hvad vi kan for at opretholde den gode kundeservice trods den kedelige tid vi befinder os i. Vi støtter hos Soldout 100% op om denne svære tid, for at få samfundet på god fod igen. Vi vil derfor også opfordre alle til at tage de nye tiltag meget alvorligt, så vi kan komme tilbage til den normale hverdag vi alle savner.

Skriv et svar