Den obligatoriske Jordan 1 og Soldouts vareimport

I dag vil vi komme ind på hvordan, vi hos Soldout, får vores varer og hvordan en typisk levering bliver modtaget og behandlet, samt anbefale nogen Jordan 1 modeller, som er vores bestseller pt.
Vi har nogle meget pligtopfyldende leverandører, hvilket vil sige at vi får faste leveringer på sko, en til tre gange om ugen. Dette gør vi for at vores udvalg forsat kan vokse og blive større, og så du kan få lige præcis den sneaker du har forelsket dig i. Det er meget unikt og enestående at kunne få så mange, og store leveringer, på så sjældne sneakers som vi primært beskæftiger os med hos Soldout.

Vi har et stort fokus på sjældne, eksklusive og eftertragtede sneakers som ikke findes i de almindelige skobutikker og hjemmesider. Det er derfor også muligt hos Soldout at få fat i et par superfede og eftertragtede sneakers, til en yderst fornuftig pris.
Markedspriserne for de sko vi udbyder hos Soldout svinger meget, og der er derfor et solidt grundlag for at lave en god handel, når du handler hos Soldout.

Vi har så sent som i dag, fået vores nyeste levering, med 100 spritnye og fede sneakers, som venter på din bestilling.

Dette er en normal levering til Soldout, og vi arbejder konstant på at udvide vores sortiment. Netop for at give dig en endnu bedre oplevelse når du handler hos Soldout. Vi har i denne bestilling netop fået de nyeste JORDAN 1’s på lager. I en masse sprøde colorways og designs, som selvfølgelig kan købes på hjemmesiden.

Tryk på linket for at shoppe dine nye sneakers.

SHOP NYE SNEAKERS

Dagens nye Jordan 1 anbefaling

Vi er nu kommet til to af de nye Jordans, vi i dag har fået på lager. Vi har valgt henholdsvis én Jordan 1 low, og én Jordan 1 high. Netop for at give dig et bedre billede af vores store udvalg hos Soldout. Vi har i dag taget to grønne sneakers med til jer. Vi starter med den superfede og meget enkle sneaker NIKE AIR JORDAN 1 LOW “PINE GREEN”

Skoen du ser på billedet, er et helt nyt design fra NIKE-JORDAN produktionen. De har igen valgt at gå med et sikkert og enkelt udtryk, og beholde det originale design. Det giver skoen det klassiske look, og den fede udstråling. Skoen har den gennemtrængende lysegrønne farve, som er let at få øje på. De har samtidig valgt at beholde den originale sorte swoosh. De hvide sider og snude, som gør skoen original og genkendelig.

Er det her din nye favorit sneaker, og kan du ikke vente med at få fingrene i den. Så skal du blot trykke på følgende link, for at komme direkte ind på hjemmesiden:

SHOP – NIKE AIR JORDAN 1 LOW “PINE GREEN”

Nike Dunk High – Anbefaling

Vi er nu kommet til endnu en enkel og enestående sneaker, som skiller sig særdeles ud fra mængden. Netop med den helt specielle og henrivende mørkegrønne farve, NIKE DUNK HIGH “SPARTAN GREEN”.

NIKE DUNK HIGH “SPARTAN GREEN”

Vi har på billedet en af de fedeste og mest stilrene sneakers fra det nye Jordan release. Det er en helt speciel sko, med et meget enkelt udtryk, og kun to farver som komplimenterer hinanden til perfektion. Vi har den mørkegrønne farve, som er gennemgående på skoen og virkelig skinner igennem. Den hvide farve som bibeholder det klassiske look. Denne sneaker er ikke bare smuk at se på, men kan passe til alt slags tøj og kan fuldføre dit outfit, uanset om du er dreng eller pige, ung eller gammel.

Dette er en formidabel sko, til det igangværende efterår og den kommende vinter, da farverne er som skabt til årstiden. Det er også en yderst praktisk sko, til de kolde efterårs morgener, vi så småt er gået i møde.

Er det her din nye yndlings sneaker, og kan du ikke vente med at få den på, skal du blot trykke på linket, for at shoppe din nye drømme sneaker:

SHOP – NIKE DUNK HIGH “SPARTAN GREEN”

Der går ikke lang tid før vi hos Soldout udbyder vores egne produkter, vil du se hvilke produkter vi snakker om? Så skal du følge godt med på de sociale medier, og på hjemmesiden.

Vi har nu fået yderligere restriktioner om mundbind i alle offentlige institutioner, vi opfordre selvfølgelig derfor endnu engang til at alle, følger de retningslinjer der er påkrævet for at vi kan få en normal hverdag. Pas på jer selv og hinanden

Skriv et svar