Genialt Sacai x Nike samarbejde og stilrene Jordan 1’s

I dag vil vi fokusere på det helt nye samarbejde mellem Nike og Chitose Abe, som står bag den succesrige sneaker Nike LDWaffle. De er nu tilbage med et nyt og spændende samarbejde. De offentligjorde for første gang i 2019 deres sneaker Nike LDWaffle, med den berømte ”vaffelsål”, som endte med at blive en kæmpe succes. Skoen LDWaffle, har siden hen fået stor opmærksomhed, bl.a pga den unikke sål. Den nye model Sacai x Nike Vaporwaffle Black White. Det er netop denne nye Sacai-model vi skal se nærmere på i dag.

Vi blev for første gang introduceret for den nye Sacai Nike Vaporwaffle til Fashion Week i Paris tidligere på året. Skoen består af nogle innovative og unikke features og skiller sig ud. Et nyt pust til sneakerverdenen. Skoen består af den enestående mellemsål, som vi kender fra det tidligere samarbejde mellem de to. Den har derudover en masse fede detaljer såsom, den dobbelte læder-swoosh, både på inder- og ydersiden af skoen. Vi ser også den dobbelte-”tunge”, på fronten af skoen. Begge disse features er inspireret og set på deres tidligere samarbejde på skoen LDWaffle.


Udover de fede features som denne sneaker indeholder, er den også lavet af lækre og stilrene materialer. Skoen består både af stof, læder og ruskind, som komplimenterer hinanden fantastisk og giver en ekstraordinær udstråling. Designet og sneakeren i det hele taget, appellere til både fashionfreaks, sneakerheads og til dig som er på udkig efter dine nye sneakers.

Sacai x Nike kollektionen

Kunne du godt tænke dig at få fingrene i den unikke Sacai x Nike Vaporwaffle, så kan vi give dig den gode nyhed, at den lige nu er tilgængelig i shoppen. Vi har lige nu skoen i to colorways, henholdsvis den store (Black White) og den hvide (Fuchsia). Det er altså op til dig selv, hvilken sko du bedst kan lide. Vi opfordrer dog til at være hurtige, hvis i skal have denne sprøde sneakers, da de er utroligt eftertragtede og kun haves i begrænset antal.

Du ser nedenfor de to modeller af den nye Sacai x Nike Vaporwaffle.

Disse sneakers kan selfølgelig købes på shoppen, og blot med et klik på nedenstående link, kan du købe dine nye sneakers:

SHOP – NYESTE SNEAKERS

Du slipper selvfølgelig ikke for en hurtig gennemgang, af nogle helt nye JORDAN 1’s. I dag har vi valgt at give jer et blik på to af de nye Jordan 1 Mid-modeller.

Jordan 1 mid anbefalinger

Vi lægger i dag ud med skoen NIKE JORDAN 1 MID SE ”UNION VARSITY PURPLE”.

NIKE JORDAN 1 MID SE "UNION VARSITY PURPLE"
NIKE JORDAN 1 MID SE ”UNION VARSITY PURPLE”

Dette er en super fed, enkel og moderne Mid-model, med friske og iøjnefaldende farver. Farvene på denne sko er super enkle, og har den perfekte balance mellem det mørklilla ruskind på hælen, de grå detaljer på toppen af skoen og igen den lilla sål. Der er selvfølgelig også det ikoniske Jordan mærke på siden, igen i den afdæmpede, men lækre lilla farve. Der er en ekstra fed detalje ved denne sko, nemlig det sorte ruskind på fronten af skoen, som vi normalt ser i læder.

Skoen er super clean, og passer perfekt til både drenge og piger som ville oppe deres sneakergame.

Denne sko kan naturligvis også købes på hjemmesiden, du skal blot klikke på linket, og du kommer direkte ind på hjemmesiden, og kan købe din nye sneaker:

SHOP – NIKE JORDAN 1 MID SE ”UNION VARSITY PURPLE”

Ny Jordan 1 mid på shoppen

Nu er vi kommet til endnu en enestående sneaker, nemlig den helt nye

NIKE AIR JORDAN 1 MID ”ARCTIC PINK”

NIKE AIR JORDAN 1 MID "ARCTIC PINK"
NIKE AIR JORDAN 1 MID ”ARCTIC PINK”

Dette er den perfekte pige sko, med lækre detaljer og et underspillet look. Sammenspillet mellem de lækre materialer og de enkle farver på denne sko, gør denne sko til den perfekte vintersneaker til pigerne. Det glatte læder, giver skoen et stilrent look og spiller formidabelt sammen med de hvide og sorte farver, og den lyserøde swoosh samt sål. Skoen skiller sig ud fra hverdagens kedelige farver og giver dit outfit kant, uden det bliver for meget. Skoen passer perfekt til den farveløse og kedelige vinter vi så småt går i møde. Det er den perfekte pigesko, som giver et balanceret look, og kan give kontrast til hverdagens tøj.

Skoen kan selvfølgelig købes online på vores hjemmeside, vil du gerne have skoen med et samme, skal du blot trykke på følgende link:

SHOP – NIKE AIR JORDAN 1 MID ”ARCTIC PINK”

Skriv et svar