Sneakers som julegave & Jul hos Soldout.

Sneakers er den perfekte julegave, til en af dine kære. Vi har her hos Soldout lagt os i selen for at give dig en fantastisk jul, trods disse kedelige Corona-tider vi befinder os i. Vi har derfor lavet en guide og en ønskeliste over de bedste gaveønsker fra Soldout. Du kan nedenfor læse mere om, hvornår der er sidste bestillingsdato, restordre og Soldouts nye koncept – hjemmelevering, alt sammen for at gøre din julehandel nem, hurtig og sikker.

Seneste bestillingsfrist

Det er senest muligt at bestille dine vare d. 18. december 2020 (såfremt det foregår hos GLS) hvis din pakke skal være klar til at ligge under træet juleaften. Dette gælder kun de varer der er på lager, da restordre tager længere tid at bestille hjem og få leveret, hvilket bringer os videre til det næste punkt på listen.

Restordre

Det er ved at være sidste udkald hvis du skal nå at have fat i nogle af de vare vi pt ikke har på lager, hvis den skal være leveret juleaftensdag eller tidligere. Dette skyldes den forlænget bestillingstid på restordre, som kan tage helt op til syv hverdage, før vi har din ordre i vores hænder. Dette gør altså at vi ikke kan garantere, at din julegave når frem før d. 24. december, hvis du bestiller efter d. 10. december. Det er nemlig essentielt at få de sneakers hjem i god tid, som skal gives i julegave.

Vi håber du kan nå at få købt din julegave i tide, trods den sene udmelding.

Nyt tiltag – Hjemmelevering frem til juleaften.

Vi har her hos Soldout valgt at starte et nyt koncept her i den travle juletid. Vi tilbyder nemlig levering lige til døren fra d. 19. – d. 24. december, så du ikke skal stresse over din bestilling fra Soldout. Du skal blot nyde den hyggelige tid, og vente på vi kommer og banker på døren, med netop din julegave.

Bemærk at dette dog kun gælder i region hovedstaden og tilkøbes for 200 kr. når du bestiller din ordre. Starter d. 19 december!

Soldouts ønskeliste

Hvis du vil have vores sko på din ønskeliste, så kan du bruge ønskeskyen, som har en virkelig overskuelig virtuel ønskeliste. Vi har selvfølgelig også lavet den perfekte ønskeliste, og vi kommer her med bud på hvad du skal ønske dig, eller hvad du skal give dem der har det hele.

Dette er den perfekte pigesko, og er klart en af vores favoritter.

Endnu en super lækker og stilren pigesko, som falder i alles smag.

Super lækker og clean sneaker, til både drenge og piger.

Den ultimative julegave og helt grundlæggende en genial og gennemarbejdet sneaker, som alle elsker.