KONTOR

Soldouts nye kontor og lager

Vi er her hos Soldout utroligt beærede og stolte over at kunne præsentere dig for vores nye kontor og lager på Vesterbro i København. Denne ændring betyder ikke kun bedre arbejdsforhold for Soldouts medarbejdere, men garanterer også en endnu bedre handel hos os !

Det nye domicil betyder, at du har enestående mulighed for at afhente din ordre på kontoret og dermed slippe for ventetiden ved forsendelse.

Når du kommer forbi og henter dine varer på kontoret, vil vi altid modtage dig med åbne arme og være klar til at give dig en rundvisning, og svare på alle eventuelle spørgsmål som du ligger inde med omkring Soldout.

Det nye domicil medfører desuden, at Soldouts medarbejdere nu har endnu mere tid til at fremskaffe endnu flere modeller og størrelser på lager, så du kan bestille lige den sneaker du ønsker!

Vi har i takt med denne omstrukturering benyttet lejligheden til at starte et nyt koncept hos Soldout. Vi tilbyder nemlig nu, som de eneste i Danmark, at autoriserede privatpersoner kan sælge deres sneakers hos os. Man er som sælger dermed sikret en sikker handel, hvor man blot skal vente på, at ens sneakers er solgt. Ønsker du at høre mere om dette koncept, bedes du kontakte os via mail på info@soldout.dk.

Du er som kunde hos Soldout selvfølgelig altid velkommen til at prøve dine sneakers inden du køber dem. Det er dog vigtigt, at vi i disse tider overholder de givne restriktioner og anbefalinger der er blevet udstedt i forbindelse med Covid-19. Vi er derfor meget påpasselige med ikke være mere end fem personer samlet kontoret, og beder dig derfor om at give besked inden din ankomst, så vi har en mulighed for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi håber, at du passer på dig selv, dine nærmeste og alle os andre, så vi snart kan få den normale hverdag tilbage.

De Bedste Hilsner

Team Soldout

Skriv et svar