Air Force 1 til sommeren

I dag handler blogindlægget om to af de helt nye Air Force 1 modeller, som begge har taget verden med storm, den ene måske lidt mere end den anden. Det er selvfølgelig modellerne Coconut Milk og Light Bone som vi vil fortæller jer lidt om i dag.

Nike Air Force 1 ”Coconut Milk”:

Vi starter ud med 2021’s helt store komet, nemlig modellen Coconut Milk, som med sit fantastisk smukke design og sammenspil mellem materialer, farver og detaljer har taget verden med storm. Den er på meget kort tid bliver super populær, hvilket man sagtens kan forstå når man ser skoen. Den er super gennemført og skiller sig ud fra den normale hvide Air Force på en fed måde. Man får altså en sko med kant og liv, men stadig et stilrent look grundet den ikoniske Air Force 1 silhuet. Der er med andre ord gjort utroligt meget ud af at få alle farverne (lyse brun, grå, hvid og beige) til at spille sammen, hvilket i den grad er lykkedes. Det er ikke kun farvespillet som er helt eminent på denne sneaker, materialerne tilfører også skoen en helt ny dimension, da vi ser utroligt mange forskellige materialer spille sammen. På toebox ses klassisk hvidt læder som brydes af et beige ruskinds panel på snuden. På siderne ses også de dekonstruerede paneler med både læder og ruskind i forskellige farver og så selvfølgelig det klassiske swoosh logo. På hælen ses en super lækker detalje, nemlig hvordan der er lavet syninger ned langs hælen, som er med til at give skoen sit smukke udtryk. Sidst men ikke mindst har vi tungen, som er lavet i stof for at fremme komforten og sætte prikken over i’et på denne sneaker. 

Det er altså en komplet sneaker, med mange fede detaljer som samtidig holder et stilrent og tidsløst udtryk, hvilket netop er derfor at denne sneaker har opnået sin enorme popularitet. Det er den perfekte sneaker til den kommende sommer grundet de lyde farver, og så er det en sko til både drenge og piger som nyder at gøre noget ud af deres outfit. 

Denne sneaker er udsolgt rigtig mange steder verden over, og vi er stolte over at kunne sige at vi stadig har skoen på lager, vi vil dog råde dig til at slå til med det samme, da den bliver revet ned fra hylderne.

Nike Air Force 1 “Light Bone”:

Dette fører os videre til endnu en super elegant Air Force, nemlig modellen Light Bone, som er et glimrende alternativ til en sprød sommer sneaker. Nike har også med denne sko gjort et godt stykke arbejde, og opfylder de høje forventninger, som os sneaker elskere har til dem. Denne sko er en del mere enkel end den ovenstående, men gør sig stadig bemærket med et stilrent look og nogle lækre detaljer. På skoen ses farverne hvid og grå, hvilket gør den super nem at style og den går godt til alt tøj. Den skiller sig ud med sin lækre detalje på tungen, hvor der en grå pæls som giver skoen kant og charme. Der er selvfølgelig også det ikoniske swoosh logo på denne sneaker, som er i hvidt læder og overlapper det grå panel på siden, som tilføjer skoen et ekstra lag. Som sagt er dette en super sommer sko til både drenge og piger, det forventes også at denne sneaker bliver utroligt populær inden for nærmeste fremtid, så hvis du tænker på at få fingrene i den, så slå til for det er for sent.

Den kan selvfølgelig købes her på hjemmesiden ligesom den foregående Coconut Milk.

Skriv et svar