FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg være sikker på mine varer er ægte?

Falske varer er et stort problem overalt i verden. Det kan tit være meget svært at genkende, da de falske og ægte varer ligner hinanden på en prik. Især for helt almindelige mennesker, som ikke ved præcist, hvordan varen skal se ud, kan det være stor udfordring at genkende falske varer. Hos Soldout.dk har vi derfor specialiseret os i at kende forskel på de rigtige og falske produkter. Vi ved, præcis hvad vi skal kigge efter, og har det helt, rigtige kendskab til at genkende forskellen!

Alle vores varer er 100% ægte og er tjekket igennem, inden de bliver sat til salg på vores webshop.

Hvilke fragt typer tilbyder vi?

GLS pakkeshop: 1-2 hverdage – 35 kr.

GLS hjemmelevering: 1-2 hverdage – 50 kr.

Bemærk: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted. Det vil du blive adviseret om af fragtfirmaet, som leverer din pakke. Skulle der opstå problemer, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice.

Kan jeg afhente min pakke hos jer?

Nej, Vi tilbyder pga. COVID-19 ikke afhentning på vores lager.

Hvilke kort kan jeg betale med?

Hos Soldout tilbyder vi forskellige betalingsmetoder. Du kan betale med dit normale kreditkort eller med Mobilepay. Betalingsmetoden vælges til sidste i bestillingsprocessen.

Kan jeg dele min betaling op?

Hos Soldout tilbyder vi forskellige betalingsmetoder. Du kan betale med Viabill og dele betalingen op i små bidder månedligt. Læs mere om dette her.

Hvordan returnerer jeg min pakke?

Ønsker du at returnere dine varer, bedes du købe et returlabel her.

OBS: Hvis produktet skal byttes til en anden størrelse, der er markeret som restordre, kan der gå op til syv hverdage, før den nye størrelse bliver afsendt. 

Varen sendes til:

Soldout ApS

Ryumgårdvej 91

2770 Kastrup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Located in Sweden? Please click here to return

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Send os venligst en besked

Kontakt os