FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg være sikker på mine varer er ægte?

Falske varer er et stigende problem overalt i verden. De kan tit være meget svære at genkende, da nogle kopivarer ligner de ægte forbløffende meget. Det er især vanskeligt for ikke fagfolk at kende forskel mellem falsk og ægte. Hos Soldout har vi handlet sko i mange år og har med vores erfaring tilegnet hos de helt rigtige redskaber, til at kende forskel på de rigtige og falske produkter. Vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, og har det helt rigtige kendskab til at genkende forskellen!

Kort sagt; Alle vores varer er 100% ægte og bliver manuelt tjekket igennem, inden de bliver sat til salg på vores webshop.

Hvilke fragt typer tilbyder vi?

Vi tilbyder i øjeblikket kun fragtmuligheder med GLS, da vi mener, at det er den mest troværdige leverandør lige i øjeblikket. Herunder ses de præcise muligheder, samt priser for forsendelse. 

GLS pakkeshop: 1-2 hverdage – 35 kr.

GLS hjemmelevering: 1-2 hverdage – 50 kr.

Bemærk: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted. Det vil du blive adviseret om af fragtfirmaet, som leverer din pakke. Skulle der opstå problemer, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice her.

Kan jeg afhente min pakke hos jer?

Ja, alle pakker kan afhentes på vores kontor. Hvis afhentning ønskes, bedes det vælges i bestillingsprocesen eller meddeles til os på anden vis. 

Hvilke kort kan jeg betale med?

Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder. Du kan betale med dit normale kreditkort, Mobilepay eller splitte din betaling op med Viabill. Betalingsmetoden vælges til sidste i bestillingsprocessen.

Kan jeg dele min betaling op?

Ja, betalingen kan uden problemer deles op. Dettes gøres ved at vælge Viabill som betalingsmetode. Læs mere om det her.

Hvordan returnerer jeg min pakke?

Soldout ApS tilbyder fri retur på alle ordrer. Benyt dig af vores returportal for at modtage en returlabel.

https://return.shipmondo.com/soldout

Derefter indleveres pakken til dit nærmeste pakkeshop, der kan findes her.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Send os venligst en besked

Kontakt os