Hvornår startede Soldout?

Soldout blev stiftet af Victor Høyer Jensen i 2017 i maj måned. Soldout er inspireret af et lignende firma i USA som også sælger limited produkter. Vores ide med hele Soldout er at prøve at få limited streetwear tøj og sneakers ud til alle! Vi mener, at alle skal have en chance for at få fat i de limited produkter vi sælger. Mange spørger os hvordan vi får fat i produkterne. Vi har været inde i branchen i flere år og kender derfor forskellige mennesker, som kan få fat i varerne til os. Hvor kommer navnet Soldout fra? Soldout betyder udsolgt på dansk, og vi mener, det er et godt navn da mange af vores varer er udsolgte og ellers meget svære at få fat i.

Hvorfor købe hos Soldout?

Hos Soldout tilbyder vi streetwear produkter, der er udsolgt. Udover det tilbyder vi varer, der kun er udgivet i få eksemplarer samt tilbehør til sneakers. Vi tilbyder også produkter der er limited, f.eks. produkter man kun kan købe i enkelte butikker i udlandet. Mange mennesker når ikke at få fat i de limited produkter, da der er utrolig stor efterspørgsel på dem, og de derfor bliver udsolgt på få sekunder online.

Vi vægter kundeservice meget højt. Derfor svarer vi meget hurtigt på mails. Vi svarer senest 24 timer efter du har sendt din mail, og det er det seneste. Ofte svarer vi længe før. Vi mener det er en vigtig ting at have et godt forhold til sine kunder det er bl.a., derfor vi vægter god kundeservice så højt. Vi bruger meget lang tid på at finde de rigtige produkter til vores kunder. Det kan ofte være svært da de produkter vi sælger er så begrænsede.

Hvad tilbyder Soldout?

– Vi tilbyder produkter, du ikke finder andre steder.

– Vi tilbyder limited produkter, altså varer der er udgivet i få eksemplarer.

– Vil du gerne have noget andre ikke har? så skal du handle hos os!

Vi forhandler disse mærker

Nike

Adidas

Supreme

Palace

Kaws

Vi prøver hele tiden at gøre udvalget større!

Stand

Vi forhandler både helt nye varer, men også brugte varer. Vi forhandler også brugte varer, da det ikke er alle, der vil betale f.eks. 500kr mere for en vare, der er helt ny frem for 500kr mindre for en vare, der har været brugt i bare en dag.

Det er ikke altid let at få produkter ind, som er helt nye, når de er så sjældne. Det kan være, vi har fået en vare ind fra f.eks. år 2015. I så fald er det ikke altid, en ny vare. Derfor har vi primært brugte varer på vores side, da det ofte kan være svært at finde varer helt nye.

Du kan se vores stand skala på handelsbetingelser her.

Vi vil prøve at beskrive varens stand på bedste måde, men hvis der er det mindste du er i tvivl om, kan du altid kontakte os på siden kontakt her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Hvordan spotter du fake/falske varer?

Falske varer er et stort problem overalt i verden. Det kan tit være meget svært at spotte, da de falske og ægte varer ligner hinanden på en prik. Det er især svært at spotte falske varer for almindelige mennesker der ikke har set produktet en masse gange, og ikke ved præcist hvordan det skal se ud.

Alle vores varer er 100% ægte, og er tjekket igennem, inden de bliver sat til salg på vores webshop.

Anmeldelser

Har du haft en god oplevelse hos Soldout, så ville vi sætte stor pris på at at du ville bruge 2 min på at anmelde os på Trustpilot eller Facebook.

– Tak

Arbejde hos Soldout

Soldout får mange job ansøgninger. Lige nu har vi ikke brug for flere medarbejdere. Men hold øje med vores sociale medier, som du finder nede i højre hjørne, da vi vil poste det der som det første sted, når vi mangler medarbejdere.

– Tak fordi du læste hertil.