Hvornår startede Soldout?

Soldout blev stiftet af Victor Høyer Jensen tilbage i 2017 maj måned. Vores koncept med hele Soldout er at prøve at få limited streetwear tøj og sneakers ud til alle. Vi mener, at alle skal have en chance for at få fat i de limited produkter vi sælger. Mange spørger os hvordan vi får fat i produkterne. Vi har været inde i branchen i flere år og kender derfor forskellige mennesker, som kan få fat i varerne til os. Hvor kommer navnet Soldout fra? Soldout betyder udsolgt på dansk, og vi mener, det er et godt navn da mange af vores varer er udsolgte og ellers meget svære at få fat i.

100% Ægte varer hos Soldout.dk

Falske varer er et stort problem overalt i verden. Det kan tit være meget svært at spotte, da de falske og ægte varer ligner hinanden på en prik. Det er især svært at spotte falske varer for almindelige mennesker der ikke har set produktet en masse gange, og ikke ved præcist hvordan det skal se ud. Hos Soldout.dk har vi specialiseret os i at kende forskel på de rigtige og falske produkter. Vi ved præcis hvad vi skal kigge efter og har det helt rigtige kendskab til at spotte forskellen.

Alle vores varer er 100% ægte, og er tjekket igennem, inden de bliver sat til salg på vores webshop.

Hvorfor købe hos Soldout?

Hos Soldout tilbyder vi streetwear produkter, der er udsolgt. Udover det tilbyder vi varer, der kun er udgivet i få eksemplarer samt tilbehør til sneakers. Vi tilbyder også produkter der er limited, f.eks. produkter man kun kan købe i enkelte butikker i udlandet. Mange mennesker når ikke at få fat i de limited produkter, da der er utrolig stor efterspørgsel på dem, og de derfor bliver udsolgt på få sekunder online.

Vi vægter kundeservice meget højt. Derfor svarer vi meget hurtigt på mails. Vi svarer senest 24 timer efter du har sendt din mail, og det er det seneste. Ofte svarer vi længe før. Vi mener det er en vigtig ting at have et godt forhold til sine kunder det er bl.a., derfor vi vægter god kundeservice så højt. Vi bruger meget lang tid på at finde de rigtige produkter til vores kunder. Det kan ofte være svært da de produkter vi sælger er så begrænsede.

Hvad tilbyder Soldout?

– Vi tilbyder produkter, du ikke finder andre steder.

– Vi tilbyder limited produkter, altså varer der er udgivet i få eksemplarer.

– Vil du gerne have noget andre ikke har? så skal du handle hos os!

Anmeldelser

Har du haft en god oplevelse hos Soldout, så ville vi sætte stor pris på at at du ville bruge 2 min på at anmelde os på Trustpilot eller Facebook.

– Tak

Arbejde hos Soldout

Soldout får mange job ansøgninger. Lige nu har vi ikke brug for flere medarbejdere. Men hold øje med vores sociale medier, som du finder nede i højre hjørne, da vi vil poste det der som det første sted, når vi mangler medarbejdere.

– Tak fordi du læste hertil.