Starten på det hele…

Soldout ApS blev stiftet af Xueye Cong tilbage i maj 2017 som var Victor Høyer Jensen daværende forretningspartner. Siden da er sneaker entusiasterne Levi Fuchs og Rasmus Prominczl blevet en del af familien. Vi står i dag med et kanon team som er mere end klar til at servicere Danmark med eksklusive streetwear produkter.

Konceptet bag Soldout er, at få limited streetwear tøj og sneakers ud til alle. Vi mener, at alle skal have en chance for, at få fat i de limited produkter, vi sælger. Vi bliver tit spurgt, hvordan vi kan sælge disse produkter, men svaret er i virkeligheden relativt enkelt; vi har været inde i branchen i flere år og kender derfor forskellige mennesker, som kan få fat i varerne til os.

 

100% Ægte varer hos Soldout.dk

Falske varer er et stort problem overalt i verden. Det kan tit være meget svært at genkende, da de falske og ægte varer ligner hinanden på en prik. Især for helt almindelige mennesker, som ikke ved præcist, hvordan varen skal se ud, kan det være stor udfordring at genkende falske varer. Hos Soldout.dk har vi derfor specialiseret os i at kende forskel på de rigtige og falske produkter. Vi ved, præcis hvad vi skal kigge efter, og har det helt, rigtige kendskab til at genkende forskellen!

Alle vores varer er 100% ægte og er tjekket igennem, inden de bliver sat til salg på vores webshop.

 

Hvorfor købe hos Soldout?

Hos Soldout tilbyder vi streetwear produkter, der er udsolgt. Disse produkter kan eksempelvis kun være blevet solgt i enkelte butikker i udlandet. Desværre er der derfor mange mennesker, som aldrig når at få fat i disse produkter. Hos Soldout mener vi, at det er vores opgave at gøre dette muligt; vi mener, at alle skal have mulighed for at købe disse eftertragtede varer.

 

Desuden vægter vi kundeservice utrolig højt. Vi bestræber os efter at kunne besvare din henvendelse inden for 24 timer. En af grundene til, at vi vægter kundeservice så højt, er, fordi vi mener et godt forhold til sine kunder, er en fundamental værdi for en online shop som Soldout.

 

Anmeldelser

Har du haft en god oplevelse hos Soldout, så ville vi sætte stor pris på at at du ville bruge 2 minutter på at anmelde os på Trustpilot eller Facebook. Vi er også altid åbne for kritik så vi kan gøre vores koncept og service endnu bedre!

– Tak

 

Arbejde

Soldout får mange job ansøgninger. Lige nu har vi ikke brug for flere medarbejdere. Men hold øje med vores sociale medier, som du finder nede i højre hjørne, da vi vil poste det der som det første sted, når vi mangler medarbejdere.

– Tak fordi du læste hertil.